Dimarts, 07 Març 2017 11:03

Sessions informatives

 

SESSIONS INFORMATIVES DEL NOU ESPAI DE GENT GRAN CALABRIA, 260

 

Com ja us hem anat informant, al llarg d’aquests darrers dies varen tenir lloc quatre sessions informatives, amb l’objectiu de poder donar resposta a totes les persones que van demanar poder assistir-hi:

 

El dia 27 de febrer:  sessió de mati i  sessió de tarda

Els dies 7  i 8 de març: sessions de matí

 

En total hi van participar més de 700 persones.

 

Al final de cada sessió,  es van obrir torns de paraules per aclarir dubtes o ampliar la informació.

Vam recollir les aportacions de les persones assistents, especialment en relació a la situació de les llistes d’espera d’altres Espais  de gent gran del barri, per poder valorar-les.

 

Al finalitzar les sessions, vam recollir 48  sol·licituds per participar en la creació del grup motor*, que haurà de treballar des d’ara i fins a l’obertura de l’equipament, per posar-lo en marxa.

 

Així mateix,  44 persones van fer les seves propostes de col·laboració al Banc de recursos**, ja que, en un futur, voldrien aportar els seus coneixements i experiència en relació a les activitats que es desenvoluparan a l’Espai.

 

 

INFORMACIÓ COMPLEMENTÀRIA

 

A partir d’ara, i fins a la tardor, estarem treballant per fer possible aquest nou projecte pel barri. (veieu el document annex, que hem penjat en aquest espai)

 

Donat que molts de vosaltres teniu interès en saber com i quan us podeu inscriure com a persones usuàries  d’aquest servei, us informem que NO ES FARAN INSCRIPCIONS fins la obertura del nou Espai,

que no serà abans del mes de setembre.

Tan bon punt tinguem notícies relatives a les dates de la inauguració i de les inscripcions, les persones que heu rebut una carta per assistir a aquestes sessions, rebreu també aquesta informació per correu, igualment la podreu consultar en aquesta pàgina  web.

 

 

Moltes gràcies per la vostra col·laboració

 

 

 

 

 

 

*Persones que col·laboraran, en dissenyar, coordinar i desenvolupar l’estructura organitzativa que permetrà posar en funcionament l’Espai, amb el suport de l’equip tècnic del districte.

**persones que s’ofereixen per col·laborar en una activitat concreta

 

 

 

 

img sessions informatives 3

 

 

 

img sessio informativa 7mar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

Darrera modificació el Dimecres, 22 Març 2017 17:52
Més en aquesta categoria: Notícies »
 facebookeixample 96x90 guia serveis 2011 tv eixample twitter ccsg Fort Pienc